Foto: Anja Mogensen

Nyheder

April

Ekstraordinær Hingstekåring i Danmark

Den 30. april var en helt speciel og fantastisk dag med Hingstekåring på Dansk jord.  Der var tilmeldt 11 hingste til kåringen, hvoraf 8 hingste gik gennem nåleøjet og blev kåret. Alle meget flot fremvist. Tusind tak til Stald Præst for at stille så de flotte kårings faciliteter til rådighed for Pferdestammbuch SH/HH´s Hingstekåring i Danmark. samt til vores fantastiske sponsor Equsana og Fotograf Anja Mogensen for de flotte ærespræmier. Billeder fra dagen kan ses og købes på www.anjamogensen.dk

Og endnu engang tillykke til de kårede hingste.


Se resultaterne her

Foto: Anja Mogensen
Foto: Anja Mogensen
Foto: Anja Mogensen

Ny hingst på hingstelisten.

Vi kan med glæde byde velkommen til en ny hingst på vores hingsteliste. Stald Præst´s chamerende og smukke 4 års hingst, Meedenblik Linfield e. Meedenblik General u. Kooihuster Liwinda / De Goede Ree Now or Never, er nu også anerkendt i Pferdestammbuch SH/H.

I februar blev Meedenblik Linfield færdigkåret i Welsforbundet i Holland som Fløj og er blevet tildelt titlen som kåringsvinder!

I april blev Meedenblik Linfield også færdigkåret i DSP med guldmedalje og udnævnt som ÅRETS DRESSUR HINGST i DSP med ordene prima udtryksfuld maskulin velproportioneret hingst med særdeles god trav og galop.


Vi ønsker Stald Præst stort tillykke med de flotte resultater.