Tilmelding til rideprøve - "Stutenleistungsprüfung"        BEMÆRK det er også muligt at få kåret hopper samtidig med rideprøven

Anmeldelse
Til rideprøve - "Stutenleistungsprüfung"

14. juni på Louiselund Ridecenter - Haderslev - Sønderjylland

Alle tysk registreret hopper og vallakker kan deltage

Det er også muligt at få kåret hoppen samtidig

Udfyld nedenstående elektronisk anmeldelse og tryk send.

Sidste frist for tilmelding til rideprøven og kåring er 28. april 2024 - VI HAR 2 LEDIGE PLADSER TIL ALM. GEBYR


For at stillen en pony/hest til rideprøve og kåring på danske jord, kræves det at ejeren er medlem af Pferdestammbuch SH i Tyskland og Pferdestammbuch Danmark, senest på tilmeldings tidspunktet.
Er ejer ikke medlem i den Tyske og Danske forening, er det muligt at indløses gæstemedlemskab for deltagelse i rideprøven d. 14. juni 2024.
Hvis man ønsker kåring af hoppen samtidig, SKAL ejer være medlem af Pferdestammbuch SH i Tyskland og Pferdestammbuch Danmark, senest på tilmeldings tidspunktet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, jeg ønsker at købe gæstemeldemsskab til kr. 200
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
 
 

Gyldigt vaccinationspas og hestepas, skal kunne vises på forlangende.


BEMÆRK din anmeldelse er ikke modtaget før du får en bekræftigelse i det grå felt

Tjek at alle felter er udfyldt!

Når vi har modtaget din tilmelding fremsender vi en bekræftigelse pr. mail, samt en faktura på rideprøve og evt. gæstemedlemsskabs og/ eller boksleje opkrævning.
Først når indbetaling er registreret på vore konto, er din tilmeldingen til rideprøven gyldig.

Vi forbeholder os ret til at aflyse rideprøven og kun afholde Hoppekåring, ved færre end 10 tilmelde.


Hvad koster det

For at deltage til rideprøven, kræves det at ejeren er medlem af Pferdestammbuch SH i Tyskland og Pferdestammbuch Danmark, senest på tilmeldings tidspunktet. Det er dog muligt for ejer, at tegne et Gæstemedlemsskab for dagen.


Rideprøve: kr. 850
Gæstemedlemsskab: kr. 200   (Hvis man ønsker kåring af hoppen samtidig, SKAL ejer være medlem af både den danske og tyske forening)

Kåringsgebyr for evt. hoppekåring afregnes efterfølgende med Tyskland (afregnes kontant på dagen i euro) - Se priser for kåring her

Boksleje:

Fredag: kr. 500

Torsdag aften + fredag kr. 650

Vigtig info til udstillere og publikum.

Pferdestammbuch Danmark samt alle vores kåringspladserne, påtager sig intet ansvar for hverken personer eller heste i forbindelse med arrangementet.

Udstillere bærer selv enhver risiko for det udstillede under arrangementet, ligesom udstiller er ansvarlig for eventuelle skader der påføres personer, dyr eller genstande på grund af fejl eller forsømmelser fra udstiller eller hans medhjælpers side.

Al færdsel på kåringspladsen er på egen risiko.

Såfremt det vurderes at en pony/hest udviser unødig fare og risiko for hjælpere, dommere og andre, kan vi afbryde kåringen og afvise ponyen/hesten.