Tilmelding til hingsteforbesigtigelse

Anmeldelse
Til uofficiel hingsteforbesigtigelse

2. august påStutteri Højgård - Sønderjylland
3. august på Hovgaard Ridecenter - Fyn
4. august på Stutteri Følle Strandgaard - Djursland


Kåring er for alle pony- og hesteracer, koldblodsracer og specialracer.
Udfyld nedenstående elektronisk anmeldelse og tryk send.

Sidste frist for tilmelding kåring er 1. juli 2023 - der er åbent for efteranmeldelser!

Hvis hingsten ikke er registreret i Pferdestammbuch S-H/HH E.V.,skal enkopi (pdf el. foto) af passets side 1-9 mailes tilinfo@pferdestammbuch.dk

Fremvisning og kåring af et dyr på de danske kåringspladser, kræver at ejeren er medlem afPferdestammbuch SH i Tyskland og Pferdestammbuch Danmark, senest på tilmeldings tidspunktet.


Derfor skal man være medlem i både den Tyske forening (Pferdestammbuch SH) og den Danske forening (Pferdestammbuch Danmark):
Det Tyske forbund, er det stambogsførende forbund og derfor SKAL man være medlem, for at kunne få Kåret hopper/hingste og reg. føl.Det Danske forbund sørger for at Kåringer, Rideprøve og Følskue, kan ske på dansk jord.Så hvis du vælger at køre til Tyskland for at deltage i Kåringer, Rideprøve og Følskue, behøver du i princippet ikke at være medlem i Pferdestammbuch Danmark, men du SKAL være medlem hvis du deltager i Danmark.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja
nej
 
 
 
 
 
2. august - Stutteri Højgård - Sønderjylland
3. august - Hovgaard Ridecenter - Fyn
4. august - Stutteri Følle Strandgaard - Djursland
 
 
Ja
 
Prøve udtages til DNA - 25€
Prøve udtages til CA - 35€
Prøve udtages til WFFS - 30€
Prøve udtages til Homozygottest - 25€
 
 

BEMÆRK din anmeldelse er ikke modtaget før du får en bekræftigelse i det grå felt

Tjek at alle felter er udfyldt!

Hvis hingsten ikke er registreret i Pferdestammbuch S-H/HH E.V., skal en kopi (pdf el. foto) af passets side 1-9 mailes til: info@pferdestammbuch.dk                                               
Vigtig info til udstillere og publikum.

Pferdestammbuch Danmark samt  alle vores kåringspladserne, påtager sig intet ansvar for hverken personer eller heste i forbindelse med arrangementet.

Udstillere bærer selv enhver risiko for det udstillede under arrangementet, ligesom udstiller er ansvarlig for eventuelle skader der påføres personer, dyr eller genstande på grund af fejl eller forsømmelser fra udstiller eller hans medhjælpers side.

Al færdsel på kåringspladsen er på egen risiko.

Såfremt det vurderes at en pony/hest udviser unødig fare og risiko for hjælpere, dommere og andre, kan vi afbryde kåringen og afvise ponyen/hesten.