Tilmelding til hingstekåring i Danmark

Anmeldelse
Til hingstekåring 30. april 2021 hos Stald Præst, Ribevej 48, 6740 Bramming 
for alle pony- og hesteracer, koldblodsracer og specialracer, med en 4 ledet annerkendt afstamning
Se hele listen over de godkendte racer i Pferdesatmmbuch SH/H og avlsmål for de forskellige racer her 

Udfyld nedenstående elektronisk anmeldelse og tryk send.
Sidste frist for tilmelding og betaling er 11. april 2021

EFTERANMELDELSER MODTAGES MOD GEBYR PÅ KR 375

Du skal maile en kopi (pdf el. foto) af ejercertifikat samt evt. bevis for DNA og CA , bevis for evt. bestået Materialeprøve og kåringsbeskrivelse. Hvis hingsten ikke er registreret i Pferdestammbuch S-H/HH E.V., skal vi også have en kopi af passets side 1-9.
Alt mailes til  info@pferdestammbuch.dk


For at stille en hingst til kåring kræves det at ejeren er medlem af Pferdestammbuch SH i Tyskland og Pferdestammbuch Danmark,
senest på tilmeldings tidspunktet. Du finder tilmeldings formularer her


 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja
Nej
 
Ja
Nej
 
Ja
Nej
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prøve udtages til DNA - 25€
Prøve udtages til CA - 35€
Prøve udtages til WFFS - 30€
Prøve udtages til Homozygottest - 25€
 
 

BEMÆRK din anmeldelse er ikke modtaget før du får en bekræftigelse i det grå felt

Tjek at alle felter er udfyldt!

Når vi har modtaget din tilmelding fremsender vi en bekræftigelse pr. mail, samt en faktura på kåringsbeløbet (1.500 kr.) og evt. kontingent opkrævning. Når indbetaling er registreret på vore konto, modtager du en bekræftigelse på tilmeldingen til hingstekåringen. Du modtager også en Dyrlægeattest som skal udfyldes af din dyrlæge tidligst 14 dage før kåringen. Denne attest skal medbringes til selve kåringen.HUSK - Du skal maile en kopi (pdf el. foto) af ejercertifikat samt evt. bevis for DNA og CA , bevis for evt. bestået Materialeprøve og kåringsbesktivelse og hvis hingsten ikke er registreret i Pferdestammbuch S-H/HH E.V., skal vi også have en kopi af passets side 1-9. Alt mailes til  info@pferdestammbuch.dk


Vigtig info til udstillere og publikum.

Pferdestammbuch Danmark samt kåringspladserne på Stald Præst påtager sig intet ansvar for hverken personer eller heste i forbindelse med arrangementet.

Udstillere bærer selv enhver risiko for det udstillede under arrangementet, ligesom udstiller er ansvarlig for eventuelle skader der påføres personer, dyr eller genstande på grund af fejl eller forsømmelser fra udstiller eller hans medhjælpers side.

Al færdsel på kåringspladsen er på egen risiko.

Såfremt det vurderes at en pony/hest udviser unødig fare og risiko for hjælpere, dommere og andre, kan vi afbryde kåringen og afvise ponyen/hesten.